Menu
Actief uit / Fietsen / Friesland / Natuur / Nederland / Vakantie

3-daags fietsarrangement, ontdek veelzijdig Friesland en laat u onderdompelen in luxe.

Genieten en helemaal tot rust komen in Friesland!

Hoe dichter je bij Oranjewoud komt hoe rustiger het wordt, dit is al merkbaar aan de snelweg als je met de auto komt.
Kom genieten in de bosrijke omgeving van ons hotel. U voelt zich bij ons direct thuis.

Alles onder 1 dak

Bij een overnachting in ons hotel voelt u zich meteen thuis. Slaap in onze luxe kamers, ontspan in de sauna, proef de ambiance van ons gezellige Grand Café 1834 en geniet van alles wat Friesland te bieden heeft in ons restaurant de Oranjetuin.

Verscholen in de statige bossen van Oranjewoud, ligt het hotel zeer gunstig voor steden als Zwolle, Groningen en Leeuwarden. En het Friese landschap? Dat is uw decor.

Het hotel ligt pal naast Heerenveen en biedt tal van mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen. Maar naast luxe overnachten, lekker eten en ontspannen in de Wellness kunt u bij ons ook een feest, congres of familiebijeenkomst organiseren. 

Luxe kamers

Wij beschikken over een bruidssuite, 3 juniorsuites, 3 familiekamers, 1 mindervalide kamer, 15 comfort, 18 comfort plus en 29 luxe kamers (met terras en boszicht).  Alle kamers zijn luxe en klassiek ingericht en voorzien van alle gemakken!

Elke kamer beschikt over een prachtig uitzicht op het bos, een terras, balkonette of balkon en uiteraard diverse faciliteiten. Dineren in ons hotel is mogelijk in ons grand café of restaurant, 2 verschillende keukens met ieder een aparte unieke a la carte kaart.