Menu
Drenthe / Fietsen / Natuur / Nederland / Vakantie / Weekendje weg

3-daags Fietsarrangement in Drenthe ontdek de gouden driehoek

Fietsen in de Gouden Driehoek

Geniet van een heerlijk 3-daags Fietsarrangement in Drenthe en ontdek de Gouden Driehoek. 

Roden ligt in de zogenaamde ‘Gouden driehoek’, die wordt gevormd door de steden Groningen, Assen en Drachten. Tussen de Drentse bossen, Friese meren en Groninger terpen. Of u nu houdt van bos, heide, hunebedden, uitgestrekte landschappen of gezellige dorpjes; Drenthe heeft het allemaal! Geniet van prachtige fietsroutes in het noordelijkste puntje van Drenthe.

Het hotel en faciliteiten

In het noordelijkste puntje van Drenthe op steenworp afstand van de bruisende stad Groningen ligt dit **** sterrenhotel. De omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor het maken van schitterende fiets- en wandeltochten.

Dit hotel beschikt over vele faciliteiten die garant staan voor een heerlijk verblijf. Zo kunt u genieten van heerlijke gerechten in het à la carte restaurant of ontspannen in onze sauna. Heeft u meer zin om iets actiefs te doen? Dan kunt u zich uitleven in de fitnessruimte of op de kegelbaan.

Ook kunt u na een dagje fietsen of wandelen heerlijk ontspannen in de wellness. Geniet van het Turkse stoombad, de sauna en de zonnebank en kom helemaal tot rust.

Omgeving & Tips

Het mooie Drentse landschap is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers die graag een weekendje weg willen. Drenthe biedt voor een ieder wat wils: uitgestrekte landschappen, bossen, heidevelden of gezellige dorpjes. Bent u meer een stadsliefhebber? Dan bent u binnen tien minuten in de bruisende stad Groningen waar u kunt genieten van diverse winkels en terrassen.

Natuur- en cultuur tips
– Bezoek de Hunebedden
– Ga een dag cultuursnuiven in Groningen
– Landgoed Havezate Mensinge
– Wandelen en Fietsen over het Landgoed Borg Nienoord (Fietsroute beschikbaar in het hotel)

Museum- en attractieparktips
– Groninger Museum
– Drents Museum
– Speelgoedmuseum in Roden
– Gevangenis Museum in Veenhuizen
– Museumdorp in Orvelte
– Noorder Dierenpark

Sportieve tips
– Golfclub Holthuizen
– Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht door de omgeving