Menu
Actief uit / Fietsen / Nachtje weg / Natuur / Nederland / Utrecht / Vakantie

Ontdek de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug per fiets

fietsen overijssel

Ga op in de natuur en geniet van de omgeving per fiets

Voor de echte fietsliefhebbers is de Utrechtse Heuvelrug een prachtige omgeving om te ontdekken. U vindt hier de perfecte combinatie tussen natuur, rust en ruimte. Na een actieve dag fietsen, bent u van harte welkom in het 3-sterren superior hotel in Soesterberg waar een heerlijke dagschotel voor u wordt bereid. Overnacht in een van de comfortabele kamers en de volgende dag geniet u van een heerlijk ontbijtje op bed. In welk seizoen u ook komt, de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Er is voor iedere fietser wat wils! Bij aankomst in het hotel ontvangt u handige fietsroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen. 

Fietsen door de Utrechte Heuvelrug

Het hotel ligt direct aan de Utrechtse Heuvelrug. Het prachtige natuurgebied is een oase van rust en leent zich uitstekend voor een fietstocht door de heuvelachtige bossen en langs indrukwekkende kastelen. Eigen fietsen kunnen gestald worden en er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden.

Een sfeervol verblijf

Het hotel is een driesterren superior hotel en beschikt over 130 kamers die zijn gelegen in het voormalige Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. De kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen en zijn hierdoor knus en bescheiden van afmeting. Hoewel de gebouwen in de afgelopen decennia een transformatie tot eigentijds hotel hebben ondergaan, is de ongedwongen sfeer onveranderd gebleven.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, een Flatscreen TV, gratis WiFi, een werktafel met stoel en vrij gebruik van de koffie- en theefaciliteiten.